fbpx

Over ATS

Algemene Technieken Stevens (ATS) is een jonge, dynamische onderneming, actief op het gebied van sanitair, verwarmings- en ventilatietechnieken. Wij richten ons op plaatsing, herstel en onderhoud van sanitaire voorzieningen, verwarmingstoestellen, ventilatiesystemen, zonneboilers en fotovoltaïsche zonnepanelen.

Vakkennis, ruime praktijkervaring en de nodige ondernemingszin om steeds onze horizon te verbreden en nieuwe ontwikkelingen te volgen, liggen ten grondslag aan het ontstaan en de verdere groei van ATS. Het heeft ons in de loop van de tijd tot een multidisciplinaire partner gemaakt voor particulieren en bij kleine tot middelgrote projecten.

Gaat u bouwen of verbouwen en kunnen wij daarin iets voor u betekenen , kom dan gerust met uw vragen naar onze showroom-magazijn op het industrieterrein Heikesveld te Pelt. Omdat wij graag de tijd voor u nemen, werken we op afspraak. Dat geeft u uitgebreid de gelegenheid uw wensen kenbaar te maken en het geeft ons de ruimte om u -overigens geheel vrijblijvend- de mogelijkheden en toepassingen te tonen. Daarbij mag u altijd rekenen op een deskundig advies.

Graag tot ziens,
Wouter Stevens
Algemene Technieken Stevens

ATS bvba: Verwarming - Sanitair - Ventilatie - Zonnepanelen - Elektriciteitswerken - Airco
ATS bvba
Radson verwarmingsoplossingen
barmeter