fbpx
Hoog rendement met lagetemperatuurverwarming

Met de steeds duurdere energietarieven en het toenemende belang van de energiezuinigheid van je woning, is het niet verwonderlijk dat we op zoek gaan naar alternatieve technieken om ons binnenklimaat te verwarmen. Dat kan echter een hele opgave zijn: hoe weet jij immers welke oplossing jou persoonlijk het meest rendement oplevert?

Ga 2023 in met een lager energiefactuur

De feestdagen zijn in aantocht, schitterende kerstverlichting blinkt in alle huizen en straten en de temperaturen zijn tot onder het vriespunt gedaald. Gezelligheid alom, maar ook een periode waarin de verwarming en elektriciteit op volle toeren draaien. En dan lopen de kosten helaas snel op!

EPC van je woning verbeteren? Overweeg deze installatie

Of je een woning koopt of verkoopt, om het EPC (energieprestatiecertificaat) kunnen we niet meer heen. Duurzaamheid is belangrijker dan ooit, en dus wenden we ons tot innovatieve installaties om aan de huidige normen te voldoen. Wil je de EPC-waarde van jouw huis verhogen met een minimum aan ingrepen? Ontdek onze veelzijdige suggestie!

Een zonneboiler: wat is het en hoe haalt het mijn verbruik naar beneden?

Een duurzame woning, we willen het allemaal wel. Een huis waarin alle installaties vlot functioneren, maar tegelijk ook een minimum aan energie vreten. Dit bereik je echter niet zomaar: je hebt er de hulp voor nodig van een gedegen professional, zoals ATS. Wij specialiseren ons in de installatie van alternatieve technieken waarmee je bespaart op je verbruik. Ken je de zonneboiler bijvoorbeeld al?

Wat te doen bij gebreken aan je installaties?

Ben je klant bij ATS en doen er zich gebreken voor bij de installaties van je woning, zoals je warmtepomp, je vloerverwarming, je airco, …? Geen zorgen: wij maken niet alleen werk van een uitstekende service, maar ook een bijzonder warme naservice! Lees hier meer over wat je te doen staat indien jij nood hebt aan een reparatie of vervanging van je technieken.

De keerzijde van goede isolatie: hoe voorkom je vochtproblemen?

Een huis bouwen of renoveren is niet van de poes. Tegenwoordig moet je woning immers, al dan niet op termijn, strikt aan de geldende energievereisten voldoen. Daarbij horen ook strenge isolatienormen, opdat je zo min mogelijk warmteverlies lijdt. Goed voor je energiefactuur, en dat horen we bij ATS graag. Toch? 

Wat is een AircoHeater en waarom is hij zo populair?

Goede verwarming én verkoeling in huis is vandaag de dag allesbehalve een overbodige luxe. Graag twee vliegen in één klap slaan? Met de AircoHeater van ATS, die je woning zowel afkoelt als opwarmt, ben je zomer en winter gesteld. Lees hier meer over de mogelijkheden! 

Bereid je voor op de zomer met onze veelzijdige airconditioning

Met een prachtige zomer in aantocht dromen we luidop van een stralend zonnetje, een cocktail naast het zwembad, een verleidelijke tapasplank, … Hemel op aarde, maar ook de nodige afkoeling is een must. En daarvoor kun je rekenen op onze airconditioning!

Een lager energiefactuur met vloerverwarming en een warmtepomp

Energie verbruiken wordt helaas zienderogen duurder. Willen we kosten besparen op onze facturen, dan komt het er vandaag op aan om in te zetten op duurzame, energiezuinige technieken. En laat dat net zijn waar wij ons bij ATS in specialiseren! Lees hier meer.

Energiebesparend verwarmen met zonnepanelen en een thuisbatterij

Energieprijzen swingen vandaag de dag helaas de pan uit, en voor een warme woning betalen we heel wat meer dan pakweg een jaar geleden. Daarom aarzelen we bij ATS geen seconde en zetten we volop in op energiebesparende oplossingen. Lees hieronder hoe ook jij je oplopende energiefactuur in de kiem smoort met onze innovatieve technieken.