fbpx

AircoHeaters: Altijd de ideale temperatuur

Traditionele verwarmingssystemen halen hun energie volledig uit fossiele brandstoffen zoals gas en mazout. Een luchtwarmtepomp daarentegen onttrekt 70 tot 80 % van zijn energie uit de omgeving. Precies daarom gebruikt een AircoHeater veel minder primaire energie dan een klassiek gas- of mazoutketel.

Vergelijking:

  • 40% minder dan een gewone stookolie- of gasketel
  • 30% minder dan een condensatieketel


De AircoHeater is een lucht-luchtwarmtepomp die kan verwarmen en koelen. Dankzij een GENERAL invertersysteem wordt het vermogen continu bijgeregeld waardoor het elektriciteitsverbruik van de pomp met 50% vermindert.

AircoHeaters leveren een COP van 3,61 tot 4,46. COP is de Engelse afkorting van Coefficient of Performance, een term die de energiewinst aangeeft. COP is dus de verhouding tussen opgenomen energie en geleverde energie.

AircoHeaters verbruiken dus een minimum aan primaire energie, en ze stoten veel minder CO2 uit dan een gasketel of mazoutketel.

GENERAL biedt maar liefst 54 toestellen met het A-label, en is daarmee marktleider. Dit officiële label beoordeelt de energieprestaties van het volledige systeem, rekening houdend met alle componenten van het toestel. Dit in tegenstelling tot andere verwarmingssystemen, waar men geen rekening houdt met de randapparatuur die de prestaties negatief beïnvloedt.

Interesse? Vraag uw offerte aan.
AB Flexi Vloeruitvoering
ABF Vloermodel
ABF Shutterstock 78495907
ASD Design Aircoheater General Merged
ASD Design Unit Boven Sofa
Afbeelding Roosters Blurred
Cass 8
Cass Thercon 17582434
Cassette Plafond
Flexi Plafond
High Wall Sfeerbeeld Met Bediening
Hotelkamer Inbouw Rooster
Inbouw Thercon 7207 0110
Inbouw Thercon 7222 0110
Interieur+multi8
High Wall
High Wall Sfeerbeeld Cover
Inbouwrooster Slimduct